Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

08.09.2017

Доц. Борислав Великов ще подпомага със стипендии младежи и през новата учебна година

Председателят на 39-то Народно събрание доц. Борислав Великов ще утвърди своите стипендианти на традиционната среща преди старта на новата учебна година. Срещата ще се състои на 11 септември, понеделник, от 11 часа в салона на сладкарницата срещу Младежкия дом в Монтана.

През трите си мандата в парламента като народен представител на Монтана, и в два мандата извън Народното събрание, доц. Великов вече 14 години подпомага с лични средства образованието на студенти и ученици от област Монтана, насърчава младежите да учат и да се развиват, а после да се върнат в нашия край и да работят за съживяването му. Общият им брой е близо 50, като някои от тях получават спипендии за 10-та година – от ученическия чин до завършването на университет.

Колеги, както винаги сте добре дошли на срещата с младежите. След нея доц. Великов ще даде първата си пресконференция за новия политически сезон

На нея той ще съобщи за своята отговорна роля в Оперативната програма „Наука и образование за интелигентен растеж” до 2020 г., а също като зам.-председател на парламентарната комисия по образование и наука в предишния парламент, университетски преподавател и член на настоятелството на БАН ще коментира актуални теми, свързани с образованието и науката.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

За информация:
Иван Димитров
0898 58 28 64

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График