Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

16.06.2008

Брифинг на Илко Димитров пред медиите в Русе

Народният представител от Българска нова демокрация за област Русе Илко Димитров посети днес избирателния си район, където се срещна с граждани и симпатизанти.

 

По-късно, в 12.00 часа в хотел „Дунав” депутатът даде кратък брифинг за русенските медии като ги запозна с предствителите на Българска нова демокрация в региона Данко Павлов и Цветелина Драганова.

 

„Това са хората, към които можете да се обръщате по всички въпроси, свързани с дейността на Българска нова демокарция в Русе и областта”, заяви Илко Димитров и допълни, че се надява те да станат част от ръководството на областната организация на партията.Данко Павлов е частен предприемач от Русе, а Цветелина Драганова е научен работник в Русенския университет.

 

Пред медиите в Русе Илко Димитров представи и законодателнте инициативи на Българска нова демокрация, като особен интерес предизвикаха предложенията за промени в Закона за административното регулиране и административния контрол за стопанската дейност. Този законопроект предвижда да отпадне необходимостта фирмите да представят документи пред държавната администрация, с които тя разполага, или би могла да ги получи по служебен път. Такива документи са например удостоверение за актуално съсътояние, декларация за регистрация по ДДС и по Булстат, свидетелство за съдимост и др.

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График