Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

17.06.2008

Акценти в дейността на Българска нова демокрация през следващите два месеца са социалната политика и

Да стартира дискусия по основните секторни политики, като първите две теми да бъдат свързани със социалната политика и политиката по сигурността и вътрешния ред решиха на днешното си заседание членовете на Централния изпълнителен съвет на партия Българска нова демокрация.

 

Изборът на тези две политики е обусловен от факта, че именно това са темите, които са в дневния ред на обществото ни.

 

Още повече, че напоследък все повече се задълбочава проблемът с нарастването на цените на хранителните продукти и на енергоносителите, което изисква конкретни мерки в социалната сфера и по-специално в политиката по доходите.

 

Същевременно Българска нова демокрация обръща специално внимание на проблемите с организираната престъпност, но наред с това и върху т.нар. битова престъпност, чрез която се осъществява ежедневен тормоз върху българските граждани. Този проблем е особено актуален и в контекста на опазване на селскостопанската продукция.

 

С това решение ръководството на Българска нова демокрация цели, преди да вземе окончателното си политическо решение, да обсъди мерките за реализация на тези политики не само вътре в партията, но и да предостави възможност за взимане на отношение по тях и на основни структури на гражданското общество.

 

Мерките на Българска нова демокрация в двата сектора - социалната политика и политиката по сигурността и вътрешния ред, ще бъдат съпроводени и от конкретни законопроекти в тези сфери.

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График