Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Позицията на БНД за:

БНД на Парламентарни избори 2014

ПП „Българска нова демокрация” (БНД) ще участва на предстоящите парламентарни избори като част от Реформаторския блок.

От своето създаване до днес БНД е радетел за обединение на десницата у нас. Дълги години представителите на нашата партия полагаха усилия да подпомогнат и да се включат активно в създаването на общ предизборен дясноцентристки блок. Ходът на политическите процеси у нас през последните години и състоянието на българската десница накараха голяма част от активните граждани с дясно мислене да изпаднат в апатия и отказ да гласуват. От възвръщането на тяхното доверие и мотивирането им към участие на предстоящите избори зависи до голяма степен пътят, който страната ни ще поеме от тук нататък. Вярваме, че политическите сили, обединени в Реформаторския блок, могат да предложат алтернатива на досегашното управленско статукво. Алтернатива, която да гарантира представителство на дясномислещите избиратели в следващото управление на страната и си заслужава да бъде избрана.

Ние от БНД, продължаваме да вярваме, че на България е необходимо дясноцентристко управление с по-малко компромиси и повече принципност. Съзнаването на тази необходимост не е просто израз на емоционално желание. То е продиктувано от прагматична преценка, че още един кабинет на безвремие и безотговорност би бил пагубен за страната ни. България има нужда от правителство, което се води от ясни ценности и рационални управленски приоритети. Управление, което се отчита пред избирателите с изпълнение на предизборните си намерения. Всички понасяме негативните последствия от поредицата управленски провали, водещи страната ни все по-далече от Европа и евроатлантическите ценности и отдалечаващи българските граждани от европейския стандарт на живот, който заслужават. Не бива повече да се бавим в предлагането на управленски приоритети, които да върнат България по нейния европейски път на развитие и просперитет. Време е тези, които с различни непублични договорки и задкулисни сценарии отклоняват страната ни от Европа и евроатлантическите ни партньори, да бъдат изолирани от управлението на България. Това може да стане само чрез мотивирания избор на активното гражданско общество. Рационален и интелигентен избор, който се предлага от Реформаторския блок.

Призоваваме своите симпатизанти и всички разумни граждани да гласуват на 5-ти октомври за Реформаторския блок с номер 7 в интегралната бюлетина!

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График