Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

11.05.2008

Учредителен конгрес на политическа партия “Българска нова демокрация”

На 11 май 2008 г. от 13.00 часа в зала №3 на Националния дворец на културата ще се проведе Учредителен конгрес на политическа партия “Българска нова демокрация” (БНД). В Инициативния комитет за учредяването на партията са част от депутатите от едноименната парламентарна група; представители на средната класа – на малкия и среден бизнес; хора, които са професионално доказани; младежи. Всички инициатори за учредяването на политическата сила изповядват дясноцентристки идеи и принципи.

 

Справедливостта и върховенството на закона; индивидуалната свобода и личната и обществена отговорност; равенството на възможностите и толерантност; националната идентичност в обединена Европа са основните ценности, които БНД прокламира и отстоява, е записано в проектоустава на политическа партия “Българска нова демокрация”.

 

Една от основните цели на БНД е да бъде партия на регионите, която ще работи за премахване на огромните различия между отделните области в страната и за изравняване условията на живот - здравеопазване, образование, социални услуги, инфраструктура, работа и др.

 

Учредителният конгрес ще приеме устав и програмна декларация на партията, ще избере и нейното ръководство.

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График