Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

15.06.2008

Ваня Цветкова е на посещение в Париж

Народният представител от Българска нова демокрация и член на Централния изпълнителен съвет на партията Ваня Цветкова е на посещение в Париж от 15 до 21 юни 2008 г. Тя е част от Делегацията на Парламентарната група за приятелство с Франция, която ще се срещне с Групата за приятелство с България на Френския сенат. Ваня Цветкова е заместник-председател на Парламентарната Група за приятелство с Франция.

 

Двустранната среща се провежда по покана на Френския сенат, а българската делегация ще бъде посрещната от сенатора Жан Франсоа Пишрал, който е председател на Групата за приятелство във Френския сенат и от Жерминал Пейро – председател на Групата за приятелство в Националнтото събрание на Франция.

 

По време на престоя си във Франция българската парламентарна делегация ще посети общината в Периньо по покана на Жерминал Пейро и Марсилия, където на българските парламентаристи домакин ще е Жан-Клод Годен, вицепрезидент на Сената и кмет на Марсилия.

 

Депутатите ще се срещнат и с предствители на българското посолство във Франция по покана на българския посланик Ирина Бокова.

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График