Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

12.09.2017

11 стипендии „Великов” за новата учебна година

Преди старта на новата учебна година Председателят на 39-то Народно събрание доц. Борислав Великов се срещна със студенти и ученици, на които помага да се образоват и реализират в живота.

През трите си мандата в парламента като народен представител на Монтана, и в два мандата извън Народното събрание, доц. Великов вече 14 години подпомага с лични средства образованието на студенти и ученици от област Монтана, насърчава младежите да учат и да се развиват, а после да се върнат в нашия край и да работят за съживяването му.

През новата учебна година 10 възпитаници на наши университети ще получават по 100 лева месечно, а една ученичка по 70 лева месечно от бившия депутат за обучението си. Всяка есен ексшефът на парламента се среща със своите стипендианти, за да чуе от тях как се учат и развиват. А младежите, въпреки често нелеката си съдба и финансово положение в семействата им, се представят най-малкото с много добър и отличен успех.

Доц. Великов е инвестирал в образованието на млади хора от област Монтана над 110 000 лева. Досега над 50 младежи са получавали стипендии от доц. Великов, като част от тях са подкрепяни за повече от 10 години – от ученическия чин до завършването на университета.

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График