Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

20.11.2018

Доц. Борислав Великов подпомага талантливи деца в риск вече 15 г.

10 стипендианти подкрепя през тази учебна година доц. Борислав Великов. Девет са студенти, а един е ученик.

На традиционната среща младите хора увериха дарителя, че биха искали да се върнат и работят в родния край, разказаха за своите успехи и трудности, размениха идеи за своите предстоящи учебни проекти и професионална реализация.

Нанси Спасова от Монтана учи за медицинска сестра и твърдо вярва, че няма да напусне България. Амбицията й е още по-голяма, след време да надгради следването си за лекар анестезиолог.Галина Дунина ще стане стане начален учител по български и география. Брат й Стефан Дунин е първи курс национална сигурност. Атанаска и Петя Петрови от с. Смоляновци следват икономика в УНСС.

16-годишният ученик Иван Ангелов е възпитаник на професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Монтана. Налага се да пътува всеки ден от село до града, за да учи.

Сред стипендиантите е и биатлонистът Християн Георгиев от с. Бързия, студент в Националната спортна академия,активен състезател, част от националния отбор.

Председателят на 39-то Народно събрание, три мандата народен представител на Монтана и председател на партия Българска нова демокрация, част от коалиция Реформаторския блок доц. Борислав Великов дава стипендии вече 15 години на 60 младежи сираци и от бедни семейства.

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График