Благоденствие Напредък Държавност
Начало Новини Инициативи на БНД БНД в регионите БНД в медиите Другите за БНД

За БНД

 

стани член на ПП БНД

Новини

22.04.2019

Доц. Великов е патрон за 16-та година на пролетния детски бал „Децата на Берковица – цветята под Ком“

16 години вече навъртя най-големият пролетен празник в Берковица – карнавалът „Децата на Берковица – цветята под Ком“. Негов вдъхновител, патрон и спомоществовател през годините е председателят на 39-то Народно събрание и народен представител на Монтана още в 40-тия и 43-тия парламент доц. Борислав Великов.
И тази година Детският център „Камбанка” събра над 150 деца от община Берковица на пролетния детски бал. Деца от основни училища, детски ясли и градини се включиха с песни, танци, стихчета и пресъздаване на фолклорни обичаи в дългоочакваното събитие, което е част от културния календар на общината. Преди година доц. Великов предаде щафетата за организацията му на кмета Милчо Доцов, но остава негов почетен патрон.
„Ще помагам да го има този пролетен празник. Децата са най-голямата радост и надежда за бъдещето ни, най-смислената кауза, която съм подкрепял през годините и ще продължавам да го правя, докато съм жив и мога“, каза доц. Великов и сподели, че е на път да стане дядо на петото си внуче, с което ще го дари най-малката от трите му дъщери.

Беше спазена традицията да има награди за всяко учебно и детско заведение, както и индивидуални награди на отличилите се деца на карнавала с костюми и маски, и разбира се шоколадов великденски заек за всички участници и деца зрители в залата

всички новини »

 

Новини

всички новини »

 

Видео

 

контакти

София
ул. Г.С.Раковски № 134, Етаж 2

тел.:
0888 056 609

e-mail:
bnd2008@abv.bg

2018 © Българска Нова Демокрация

Изработка на сайт Макс График